Keuken installateur in Winschoten, Veendam, Bellingwedde en omgeving

Heeft u plannen om een nieuwe keuken aan te schaffen? Denk dan eens aan CHRIS! Hij biedt u altijd maatwerk en is sterk in het renoveren van uw oude keuken van A tot Z. Leiding-, stuc- en tegelwerk wordt door installateur CHRIS! vakkundig uitgevoerd. Ook het plaatsen van uw bijkeuken is bij hem in goede handen. Het werkgebied is een straal van 45 kilometer rondom Winschoten, zoals Veendam, Bellingwedde, Oude Pekela en Nieuwe Pekela.

 

Keuken inspiratie
Bij leveranciers kunt u inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken. Van klassiek tot modern, in de showrooms vindt u altijd wat u zoekt. Samen met u maken we een juiste opstelling, vervangen de leidingen indien nodig en zorgen voor strak tegel- en stucwerk. Ook het leggen van plavuizen is werk dat u aan CHRIS! kunt uitbesteden. Bij hem heeft u de zekerheid van een snelle en vakkundige installatie.

Bekijk ook keukenkranen, afzuigkappen en wasmachine-aansluitingen in de showrooms. CHRIS! levert zijn producten door heel Nederland. De installatie van uw gekochte producten of uw de plaatsen van uw gehele keuken verzorgt hij tegen een scherpe prijs in de regio Winschoten, Veendam, Oude Pekela, Nieuwe Pekela en Bellingwedde. Voor het aanvragen van een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.