Badkamer

Wilt u het strak en modern? Of houdt u meer van landelijke stijl of tijdloos. Wij installeren uw badkamer precies zoals u wilt.

Sanitair

Bestel uw sanitair via ons en wij maken voor u een passende offerte. Ook adviseren wij u graag bij het maken van de beste keuze in sanitair. Wij kennen alle mogelijkheden.

Tegels

Weet al in welke kleurstelling u uw nieuwe badkamer wilt of bent u nog op zoek? Wij bieden een zeer ruim assortiment badkamertegels, zodat u altijd de tegel van uw smaak vindt. En wij betegelen uw badkamer precies zoals u wilt: traditioneel of met sierlijke motieven.

Offerte badkamer

Nadat wij alle mogelijkheden met u hebben besproken en samen tot een plan van aanpak zijn gekomen, maken wij voor u een offerte. Dit is een heldere en duidelijke prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Werkgebied

Ons werkgebied is een straal van 45 kilometer rondom Winschoten met plaatsen zoals Veendam, Bellingwedde, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Delfzijl, Stadskanaal, Hoogezand en Groningen.Wilt u meer informatie over verwarmen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met ons.